torsdag den 11. september 2008

Facebook

Juhu jeg har 4 venner på facebook! Supersmart at man kan finde gamle venner på den måde...men hold op en tidssluger det kan gå hen og blive. Får vi også tid til alt det vi skal vedligeholde, når vi er færdige med 23ting?

mandag den 8. september 2008

GoogleDocs

Fantastisk! Sparer plads og energi. Jeg har brugt det lige siden vi startede 23ting, næsten.(Lidt hellig skal man vel være en gang i mellem!) Jeg er vild med det!

e-boks

E-boks har jeg brugt i mange år...så det er afprøvet.Man skal bare huske at hvis man så bor i en anden kommune end der hvor man arbejder og har meldt alt til, så er det også der opkrævningen til barnets musikundervisning kommer! Ups

GoogleMaps

Super ide! Det var så godt liige at have ved hånden når man skal fra Toscana til Calabrien - og ik' har gps eller det store forkromede kort ved hånden..Men heldigvis havde vi livlinen google!

Lastfm

Hmm Jeg er nok mere til jango...

Podcast

Hyggeligt at høre Mads og monopolet når man vil...Og ikke ærgre sig når man går glip at det på grund af en lørdagsvagt!

Downloade fra netmusik

Jep! efter et par meget mislykkedes forsøg og hotline-hjælp fra Lars og Michael lykkedes det endelig langt om længe at downloade både musik og bog til min Mp3. Havde godt nok planlagt at det skulle på barnets Mp3'er, men næ nej...Men det er da også hyggeligt at høre Hodja fra Pjort igen.....

Så kom jeg lige lidt bagud!

Så for dælen! Wrooom, der blev jeg lige overhalet der! Det går bare ik' at man siger "det gør jeg imorgen" for lige pludselig er det mange "imorgener" siden!.
Så her kommer, i mit ansigts sved alle de ting jeg ik' nåede i før, under og efter ferien...